Achtergronden

Zelfvertrouwen


Blog Single

“We kunnen het mooiste haarwerk voor u maken, maar als u het zelf niet gelooft of aan durft werk het helaas niet!”

Dit is een zin die ik vele malen per jaar herhaal, soms tot grote irritatie van mezelf, want wat zou ik deze mensen graag een stukje zelfvertrouwen mee willen geven bij de aanschaf van een nieuw haarwerk.

Helaas werkt het zo niet en kan ik enkel de vraag van de klant proberen te vertalen naar een draagbaar mooi haarwerk voor de klant.

De vraag naar natuurlijk ogende haarwerken is groot, veel confectie varianten zijn te dik van haar, te vol, te warm en de materialen niet zacht genoeg voor de hoofdhuid.

Het overstappen naar een re-make van het eigen haar, het beoogde model of de langgekoesterde wens kan alleen in vervulling gaan als we zorgvuldig omgaan met donatiehaar en de portemonnaie van de klant. Want laten we eerlijk zijn, daar hangt alles maar dan ook alles vanaf.

Als het haarwerk eenmaal is ontworpen en gemaakt gaan we nog een stap verder, we instrueren de klant hoe het haarwerk opgezet moet worden en hoe elk individueel haarwerk onderhouden moet worden om er zo lang mogelijk mee te kunnen doen. Deze ‘Mercedes onder de haarwerken’ heeft aandacht nodig om zo natuurlijk mogelijk door het leven te glijden. Maar als je weer lucht voelt aan het hoofd, je de haren voelt wapperen om het hoofd en je jezelf terug vindt in dit haar, dan is er geen weg meer terug.

Deze post schrijf ik uit respect naar al onze klanten die dit proces met ons ‘aangaan’. Je hebt een hele bak lef nodig om vanuit jarenlange confectie naar traditioneel maatwerk te gaan en van daaruit nog een laatste stap te durven zetten naar het fijnste stukje maatwerk wat we te bieden hebben, dat is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

‘Natuurlijke Haarwerken van ultra fijne materialen in 100% NL Donatiehaar’ ontworpen in NL en gemaakt in NL en dat we dat met zijn allen in NL doen, daar ben ik apetrots op.

Ons team van vakkundig makers is dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen en technieken zodat we kunnen blijven verbeteren binnen ons ambacht pruiken/haarwerken maken. We staan klaar voor onderhoud en reparatie van de haarwerken van onze klanten en we trainen wekelijks nieuw talent binnen de haarwerk vakschool.

‘Actie Lockdownlokken’

De afgelopen maanden hebben we ongelofelijk veel en mooi donatiehaar mogen ontvangen. We hebben dit netjes aangekocht van de donateurs en aub mensen blijf dat doen. Blijf lange bossen sparen en sturen. Het is zo verschrikkelijk belangrijk voor onze dragers.

We begrepen uit de media dat Stichting haarwensen genoeg haar heeft dus wij vragen je om het haar aan onze klanten te doneren. Met de vergoeding die wij je bieden kan je elk goed doel financieel steunen, zo snijdt het mes aan twee kanten en gaat niets overstag!

Dankjewel namens de dragers. Zij zijn jullie eeuwig dankbaar.

Wil je meer informatie over onze haarwerken: www.natuurlijkehaarwerken.nl

Wil je meer informatie over haardonatie:www.natuurlijkehaarwerken.nl/haar_doneren.html