Natuurlijk Haarwerk

Een haarwerk van echt haar dat niet van echt te onderscheiden is...

Haarwerken zijn er in allerlei soorten materialen en prijsklassen. Zo zijn haarwerken van synthetisch materiaal meestal goedkoper in aanschaf maar veel minder duurzaam dan haarwerken van echt haar. Zowel in echt haar als in synthetische fiber zijn er haarwerken van een basiskwaliteit, een mid-kwaliteit en een hoge kwaliteit. Deze kwaliteit, maar ook de mate van bewerkelijkheid, bepalen mede de verkoopprijs, maar ook de mate waarin onderhoud en reparaties verricht kunnen worden.

Wij bieden een ruim assortiment modieuze en hoge kwaliteit haarwerken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast kunnen wij haarwerken op maat maken, met de gewenste haarsoorten en -kleuren. Het gebruik van een diversiteit aan montuur materialen en keuze uit veel verschillende soorten haar zorgen ervoor dat elk haarwerk zijn eigen karakter krijgt en voldoet aan de eisen die jij er aan stelt. Hierdoor produceren wij unieke haarwerken waarmee je alledaagse zaken weer vol vertrouwen kunt doen.

Door onze jarenlange ervaring met diverse soorten haarwerken kunnen we ook bestaande haarwerken bijwerken, repareren of schoonmaken. Aangezien wij alle expertise over haarwerken in huis hebben, kan je er soms ook nog gewoon op wachten en hoef je je haarwerk niet lang te missen.

Al onze echt haar haarwerken en pruiken worden vervaardigd uit de beste tulematerialen en worden volledig met de hand geknoopt. Hierdoor kunnen we elk gewenst model in elke stijl en met elke valling maken.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4

Ons aanbod

Aangezien wij alle haarwerken zelf maken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij hebben een ruim aanbod aan mooie, modieuze haarwerken waarbij je kunt kiezen uit kant en klare haarwerken die je zo kunt meenemen of haarwerken waar een of meerdere kappershandelingen nog aan verricht moeten of kunnen worden.

Daarnaast bieden we ook maatwerk haarwerken die volledig op jou gemaakt worden en waarbij je zelf volledig bepaalt hoe je haarwerk er uit komt te zien.

Als er een gedeelte van jouw haar intact is, kunnen we ook een deelhaarwerk voor je maken. Deze aanvulling wordt perfect aan het eigen haar aangepast en kan onzichtbaar gedragen worden.

Hieronder zie je deze mogelijkheden op een rij:

Deelhaarwerken
Voorraad / confectie
Volledige haarwerken
Voorraad / confectie
Maatwerk haarwerken
Handgemaakt in NL

Wanneer je direct een mooi haarwerk nodig hebt

Gedeeltelijk hoofdbedekkend

Wanneer je direct een mooi haarwerk nodig hebt

Volledig hoofdbedekkend

Een haarwerk dat voor jou ontworpen en geproduceerd wordt. Dit kan een gedeeltelijke of een volledige hoofdbedekking zijn

Mooie haarwerken uit voorraad

Afhankelijk van aanwezige modellen en maten in de voorraad

Voor sommige haarwerken kan lengte, stijl en model nog zelf mede bepaald worden

Mooie haarwerken uit voorraad

Afhankelijk van aanwezige modellen en maten in de voorraad

Voor sommige haarwerken kan lengte, stijl en model nog zelf mede bepaald worden

Bepaal zelf helemaal hoe je haarwerk er uit komt te zien

Bepaal zelf kleur, soort haar (Europees, Aziatisch, Indisch of een mix hiervan), lengte, model, dikte, structuur en montuuropbouw. Vrijwel alles is mogelijk

Standaard montuur maten. Opbouw met fijne frontafwerking

Gangbare hoofdmaten

Machinaal trenswerk en handgeknoopte delen

Standaard montuur maten. Opbouw met fijne frontafwerking

Gangbare hoofdmaten

Machinaal trenswerk en handgeknoopte delen

Fijn montuurwerk, zachte materialen, comfortabel, luchtdoorlatend en een perfecte pasvorm

100% handgeknoopt in NL

Synthetisch fiberhaar, niet van echt te onderscheiden

Veredeld Aziatisch / Indisch haar

Remy Aziatisch en Eurohaar

Synthetisch fiberhaar, niet van echt te onderscheiden

Veredeld Aziatisch / Indisch haar

Remy Aziatisch en Eurohaar

Alleen echt haar wordt gebruikt, zoveel mogelijk vanuit haardonatie binnen NL

Natuurlijk kan je ook zelf bepalen welke soorten haar je graag zou willen dragen, zoals Europese mix, Aziatisch, Indisch, Zuid-Amerikaans, etc

Snelle levertijd, gemiddeld tussen de 5 en 14 dagen. Echter, dit is wel geheel afhankelijk van beschikbaarheid en de te verrichten handelingen om het haarwerk naar wens aan te passen

Snelle levertijd, gemiddeld tussen de 5 en 14 dagen. Echter, dit is wel geheel afhankelijk van beschikbaarheid en de te verrichten handelingen om het haarwerk naar wens aan te passen

Maaktijd tussen de 8 en 15 weken, vaak sneller

Snelle oplossing

Bij acuut haarverlies

Bij tijdelijk of permanent haarverlies

1e pruik

Als afwisseling of reservepruik

Snelle oplossing

Bij acuut haarverlies

Bij tijdelijk of permanent haarverlies

1e pruik

Als afwisseling of reservepruik

Deze optie kost meer tijd

Bij geleidelijk haarverlies

Bij tijdelijk of permanent haarverlies, waarbij er tijd is om een haarwerk te maken

Vanaf € 452,00 inclusief BTW

Vanaf € 452,00 inclusief BTW

Vanaf € 2.000,00 inclusief BTW

Lees verder over deelhaarwerken
Lees verder over volledige haarwerken
Lees verder over maatwerk haarwerken

In alle gevallen geldt: wij zijn vaktechnisch in staat alles te maken op haarwerk gebied. Dat heeft niet alleen betrekking op het model, lengte en soort haar maar ook op de vorm en maat van het montuur.

Bij voorkeur gebruiken wij echt, Europees haar. Wanneer dat wenselijk is of wanneer je kosten wilt besparen kunnen wij op verzoek ook (behandeld) Indiaas of Aziatisch haar gebruiken (alleen bij maatwerk).

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring als pruikenmaker en zetten ons vakmanschap graag in om een hoge kwaliteit natuurlijk haarwerk af te leveren. Door onze jarenlange ervaring met haarwerken voor particulier èn entertainment kunnen we het beste uit beide werelden verenigen.

Het informatieve intakegesprek

Sylvie TakkeWanneer je voor het eerst een haarwerk zoekt, vind je op het internet veel tegenstrijdige informatie. Dat is lastig. Omdat wij zelf haarwerken maken en niet alleen verhandelen kunnen wij je ook alles vertellen over de opbouw van een pruik of haarwerk, maar ook over de voor- en nadelen van bepaalde materialen en haarsoorten. Dat is handig. Samen kunnen we dan een goede keuze maken voor het op dat moment gewenste haarwerk.

Bij een vervangend haarwerk horen we altijd graag jouw ervaringen met je huidige haarwerk. Wat is prettig? Wat wil je liever anders? Ook zien we graag even één of meerdere oude haarwerken zodat we weten wat je al gewend bent. Ook dat is bepalend voor de keuze bij een nieuw haarwerk.

Tijdens een ongedwongen, vrijblijvend informatiegesprek nemen we graag samen met jou alle opties door en bepalen we welk soort haarwerk het beste aansluit bij jouw wens van nu. Veel permanente haarwerkdragers weten precies waar ze naar op zoek zijn. Echter voor een grote groep mensen is dit niet zo vanzelfsprekend en daarom bieden wij een mooie voorraad voorbeeld haarwerken aan die je rustig kunt bekijken. Wij hebben ook heel veel soorten haar en tule op voorraad zodat we je daarin wegwijs kunnen maken.

Als extra service kan je nu ook bij ons een informatiegesprek online aanvragen. We informeren je dan via het gratis platform 'Google Meet' (videochat) en ruim voor de afspraak laten we je weten hoe dit eenvoudig te realiseren is. Zo kan je vanuit huis, veilig en vertrouwd met ons het eerste gesprek voeren.

Bel of mail ons vandaag nog!

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Een intake is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Maak nu een afspraak


Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4

Zorgverzekering

NatuurlijkeHaarwerken.nl is niet alleen aangesloten bij de ANKO sectie haarwerken, maar ook een gecontracteerd zorgaanbieder voor een aantal zorgverzekeraars. Hierdoor krijg je het volledige vergoedingsbedrag uitgekeerd en je hoeft niet eerst toestemming voor levering van een nieuw haarwerk aan te vragen bij je verzekering. Hiermee kunnen we je ontzorgen. Lees meer...

Wat je niet krijgt bij ons

Een klinische behandeling. Wij dragen geen witte jassen en zijn niet medisch opgeleid en willen je ook niet in een klinische omgeving als een cabine of hokje ontvangen, maar in een prettige, informele sfeer met bekwame haarwerkspecialisten / ambachtelijke pruikenmakers.

Verkooppraatjes. Je betaalt bij ons ZEKER NIET de hoofdprijs, maar een zeer reële prijs en krijgt daarvoor maximale kwaliteit en veel service.

Een haarwerk zonder bevestigingsmiddelen. Je moet met een haarwerk vrijwel alles kunnen doen zodat jouw leven weer gewoon door kan gaan. Dit betekent dat het haarwerk goed vast moet zitten en we garanderen je dat een wandeling op het strand of een ritje in de achtbaan zonder enige moeite kan.

Een haarwerk wat niet past of niet voldoet aan jouw wens. Wij zijn niet tevreden totdat jij volledig tevreden bent.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen vind je in onze FAQ.