Naast gehele haarwerken maken wij ook deelhaarwerken.

Deelhaarwerken zijn gewenst wanneer er een bedekking nodig is voor een gedeelte van het hoofd, daar waar het haar ontbreekt of dun is. Je kan denken aan aanvullingen bovenop zoals toupets en topstukken welke in het eigen haar verwerkt worden.

Ook maken we andere aanvullingen in de vorm van haar op tule- en monodelen welke op een kale(nde) plek geplaatst kunnen worden. Lengte aanvullingen zoals extensions, clip inns en staartaanvullingen zorgen voor meer volume in de lengte op de lagere delen van het hoofd.

Afhankelijk van je situatie maken wij dit haardeel voor je op maat. Wij hebben een grote voorraad haar en de kans is groot dat we jouw haarkleur en -soort kunnen mengen zodat het verschil met je eigen haar minimaal is.

Maak een afspraak om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Het informatieve intakegesprek

Sylvie TakkeWanneer je voor het eerst een haarwerk zoekt, vind je op het internet veel tegenstrijdige informatie. Dat is lastig. Omdat wij zelf haarwerken maken en niet alleen verhandelen kunnen wij je ook alles vertellen over de opbouw van een pruik of haarwerk, maar ook over de voor- en nadelen van bepaalde materialen en haarsoorten. Dat is handig. Samen kunnen we dan een goede keuze maken voor het op dat moment gewenste haarwerk.

Bij een vervangend haarwerk horen we altijd graag jouw ervaringen met je huidige haarwerk. Wat is prettig? Wat wil je liever anders? Ook zien we graag even één of meerdere oude haarwerken zodat we weten wat je al gewend bent. Ook dat is bepalend voor de keuze bij een nieuw haarwerk.

Tijdens een ongedwongen, vrijblijvend gesprek nemen we graag samen met jou alle opties door en bepalen we welk soort haarwerk het beste aansluit bij jouw wens van nu. Veel permanente haarwerkdragers weten precies waar ze naar op zoek zijn. Echter voor een grote groep mensen is dit niet zo vanzelfsprekend en daarom bieden wij een mooie voorraad voorbeeld haarwerken aan die je rustig kunt bekijken. Wij hebben ook heel veel soorten haar en tule op voorraad zodat we je daarin wegwijs kunnen maken.

Handgeknoopt

Onze haarwerken worden niet machinaal geproduceerd maar met de hand geknoopt. Hierdoor kunnen we maximaal sturen in haardikte, haarrichting en eindresultaat. Door de fijne afwerking zijn deze haarwerken vrijwel onzichtbaar te dragen. Door gebruik te maken van de beste materialen is het draagcomfort optimaal en voldoen de haarwerken aan onze hoge eisen.

Hoge eisen

Bij alle haarwerken houden we ons aan een duidelijke richtlijn waarin Natuurlijke Haarwerken.nl inmiddels een grote expertise heeft opgebouwd:

de haarwerken moeten zeer naturel bewegen,

qua kleurstelling volledig natuurgetrouw zijn,

zeer comfortabel en luchtig zijn om te dragen, en

niet van echt te onderscheiden.

Veel van onze particuliere haarwerken worden daarom ook veel lichter geïmplanteerd (minder haarimplant) dan confectie haarwerken en het haar wordt altijd met de hand gesorteerd en gemengd om een zo naturel mogelijke 'look' te creëren. Kortom, voor een topkwaliteit haarwerk kan je bij ons zeker terecht!

Garantie

Je ontvangt bij ons 6 maanden garantie op eventuele fabricagefouten. Uiteraard kan je ook altijd (kosteloos) terugkomen wanneer je niet tevreden bent of nog een kleine aanpassing wilt.

Bij NatuurlijkeHaarwerken.nl ben je verzekerd van uiterste discretie en een professionaliteit van hoog niveau.

Overtuigd?

Maak hieronder meteen een vrijblijvende afspraak voor een informatief intakegesprek met een van onze professionale haarwerkspecialisten. Wij nodigen je graag uit in Rijsbergen (grensgemeente van Breda) zodat je zelf alle mogelijkheden kunt zien.

Bel vandaag nog op +31 76 532 93 74 of email ons op infohetpruykenhuys@gmail.com

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Maak nu een afspraak

Zorgverzekering

Natuurlijke Haarwerken.nl is niet alleen aangesloten bij de ANKO sectie haarwerken, maar ook een gecontracteerd zorgaanbieder voor een aantal zorgverzekeraars. Hierdoor krijg je het volledige vergoedingsbedrag uitgekeerd en je hoeft niet eerst toestemming voor levering van een nieuw haarwerk aan te vragen bij uw verzekering. Hiermee kunnen we je ontzorgen. Lees meer...

Pruik of haarwerk?

Officieel is 'haarwerk' de verzamelnaam voor alles dat met haar te maken heeft (dus ook snor, baard, toupet, haardeel) en is een 'pruik' dus een onderdeel hiervan. Bij onze klanten leeft er een tweedeling: de een noemt het gewoon pruik, de ander noemt het liever haarwerk. Veel van onze klanten hebben er geen problemen mee dat wij naast particulier haarwerk ook pruiken en haarwerken maken voor entertainment, of bijvoorbeeld een mooi Sinterklaasbaardstel. Voor ons, als pruikenmakers, is er geen verschil. Wij helpen graag zo veel mogelijk mensen met een ambachtelijk, handgeknoopt, mooi product dat voor hen de juiste keuze is.

In onze uitingen, dus ook op deze website, gebruiken we de woorden pruik en haarwerk door elkaar. Wij zijn ons er terdege van bewust dat we met het woord 'pruik' sommige mensen tegen het hoofd kunnen stoten, maar zo is het dus uitdrukkelijk niet bedoeld.

Service

Handgeknoopt haarwerk

Hoe houd ik mijn haarwerk schoon en fris? Wel wassen of niet wassen?

Hoe blijft mijn haarwerk lang mooi? Hoe zet ik een haarwerk op en af? Hoe kan ik hem bewaren?

Welke lijmsoorten en tapes gebruik ik het beste?

Wanneer je haarwerk klaar is, krijgt je van ons een uitgebreide instructie over hoe je het beste met dagelijks onderhoud van je haarwerk om kunt gaan zodat je deze lang zelf mooi kunt houden. Uit ervaring weten wij dat je na een tijd voor vraagstukken komt te staan. Uiteraard kan je ons altijd bellen of mailen met vragen of om langs te komen voor hulp.

Bij Natuurlijke Haarwerken.nl staan wij graag voor je klaar met een uitgebreide service. De meeste reparaties en onderhoud kunnen we zelf verzorgen waardoor je je haarwerk nooit lang hoeft te missen.