Contact & route

Al onze gegevens op een rij.

Contactgegevens

Wij zijn gevestigd net buiten Breda (via de A16 afslag 15 of 16, afhankelijk van welke kant je komt) in het centrum van Rijsbergen. Je kan voor de deur nog gratis parkeren.

Wij leveren door heel Nederland en Belgie. Op aanvraag ook in andere landen.

Door werkzaamheden op locatie zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Stuur bij voorkeur je vraag en gegevens per mail naar ons toe. Wij proberen binnen 1 werkdag antwoord te geven.

Natuurlijke Haarwerken

Sint Bavostraat 60 D
4891 CK Rijsbergen (NB)
Nederland

infohetpruykenhuys@gmail.com

+31 76 532 93 74

+31 6 11 76 42 65

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00

KvK: 50888625
BTW-nummer: NL823005100B01
IBAN: NL13RABO0154385603
BIC: RABONL2U

Maak een afspraak!

Vul onderstaand formulier in. Uiterlijk de volgende werkdag krijg je van ons een reactie.

Routebeschrijving

Ons haarwerkatelier is gevestigd in het centrum van Rijsbergen, net ten zuiden van Breda. Op de 2e verdieping, boven de voormalige Rabobank kunnen we je netjes ontvangen en hebben we alle materialen en voorbeelden bij elkaar staan.

Met de auto

Klik op de kaart onderaan deze pagina voor een routebeschrijving vanaf jouw huis.

Je kan bij ons gratis parkeren, voor onze ingang dan wel op het parkeerterrein naast de Plus Supermarkt in dezelfde straat.

Met openbaar vervoer

Vanaf de bushalte in Rijsbergen is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons atelier. Wanneer je uitstapt, loop je de Van Oosterhoutstraat in. Aan het einde houd je links aan en ga je de Kerkakkerstraat in. Dan kom je op de Sint Bavostraat en ga je wederom linksaf. Na een klein stukje lopen zie je aan je rechterhand de Plus Supermarkt, met links daarvan de oude RaboBank. Ons atelier bereik je met de ingang links van de grote ingang.

Plan mijn reis met het openbaar vervoer

Onze entree

De ingang naar ons atelier zit in een kleine nis en is herkenbaar aan de etalage en ons logo. Met je rug naar supermarkt de Plus is het rechts voor je. Links van de ingang van de Apcon (met de schuifdeuren) vind je onze entree. De bel zit rechts van de deur. Natuurlijke Haarwerken.nl is een onderdeel van Atelier Het Pruykenhuys, dus het klopt dat je daar moet zijn

Entree Atelier Het Pruykenhuys

Toegang

Helaas is ons atelier niet te bereiken voor mensen in een rolstoel of diegenen die heel slecht trappen kunnen lopen. Wil je toch een afspraak, laat het ons weten, dan kunnen we een afspraak maken om naar je toe te komen.

Routebeschrijving naar Atelier Het Pruykenhuys / Natuurlijke Haarwerken.nl