Wij zijn een allround make-up- en haar bedrijf, dat wil zeggen dat wij voor elke gevraagde 'look' de juiste make-up- en haartechnieken en/of haarwerken in huis hebben.

Enkele voorbeelden van allround make-up opdrachten zijn: visagie voor een naturel of glamour fotoshoot, grime voor tv, film, commercials, metamorfose make-up en speciale make-up effecten (van bijvoorbeeld siliconen) voor een horrorfilm of een jong-naar-oud-transformatie. Binnen ons atelier verzorgen wij het allemaal.

Niet alleen binnen de professionele markt zijn wij te vinden, maar ook aan onze particuliere klant kunnen we veel trainingen bieden ten behoeve van het aanbrengen van een gewenste soort make-up. Te denken valt aan camouflage-, correctie-, dag-, avond- en glamour make-up. Wij zijn niet alleen pruikenmakers, maar onze haarwerkprofessionals kijken juist naar het totaalplaatje en zien wat bij iemand past. Wij kunnen je dus ook advies geven over make-up, verzorging en onderhoud.

Make-up kan als ondersteunende factor dienen bij het dragen van een onzichtbaar haarwerk en bij bijvoorbeeld wenkbrauwen waarbij een beetje aandacht voor het geheel al vaak een groot verschil kan maken.

Lees verder over:

Visagie en correctie make-up

Drag en transgender make-up